Δεληγιάννη 59, Mεταμόρφωση Αθήνα
Τηλ: 210 28 21 500
Top

PNP Παρουσίαση νέων προϊόντων

Πανέτοιμη για το φθινόπωρο και το χειμώνα, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας Power Health παρουσίασε σε μία όμορφη εκδήλωση στα γραφεία της εταιρείας τα νέα προϊόντα, καθώς και την επικοινωνιακή στρατηγική για τη νέα σεζόν που ξεκινάει.

Η γκάμα της PNP εμπλουτίζεται με τη νέα σειρά  οργανικών προϊόντων για την ευαίσθητη περιοχή και τη γυναικεία απόλαυση ‘’YES’’. H σειρά περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένα υγρά καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή, τα οποία σέβονται το ευαίσθητο περιβάλλον του κόλπου, προσφέροντας μία αναζωογονητική και αποτελεσματική αίσθηση καθαριότητας. Επίσης, περιλαμβάνει λιπαντικά τζελ με μεταξένια υφή τα οποία ανακουφίζουν, ενυδατώνουν και αποκαθιστούν την ξηρότητα και την ευαισθησία της κολπικής περιοχής και ενισχύουν τη σεξουαλική ευχαρίστηση.

‘Eνα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής με πρωτόγαλα (colostrum), β-γλυκάνες, ψευδάργυρο, προβιοτικά, πρεβιοτικά και βιταμίνες D3, C, Β1, Β2, Β6, Β12 αποτελεί την πρόταση της εταιρίας για την προστασία και θωράκιση του παιδικού οργανισμού. Το KinderImmun ενισχύει άμεσα το ανοσοποιητικό τους, υποστηρίζει σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού τους και βοηθάει στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας

Επίσης η νέα ιδιαίτερα προσιτή σειρά βιταμινών Family’s Vitamins δημιουργήθηκε με σκοπό καλύψει τις ανάγκες μικρών και μεγάλων, δηλαδή, όλης της οικογένειας. Μία σειρά προϊόντων για τη φροντίδα όλου του οργανισμού, παρέχοντας πολύτιμα μικροθρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

Τέλος, παρουσιάστηκαν η στρατηγική που αφορά την επικοινωνία της εταιρείας η οποία εκτός από τις aboveκαι below the line ενέργειες, εστιάζει στην αμεσότητα με τους καταναλωτές μέσα από τα Social Media, καθώς και προτάσεις για την αναβάθμιση των υπηρεσιών Merchandizing και Promotion στο χώρο του φαρμακείου και του τμήματος των Ιατρικών Επισκεπτών.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο